top of page

Hoe is Vivo Red Light Therapy ontstaan?

Hi ik ben Michel Peters, oprichter van Vivo Red Light Therapy. Met een achtergrond in sport en voedingsleer, is het altijd al mijn passie geweest om mensen te begeleiden naar hun volledige fysieke potentieel.

 

Gebruik makend van wetenschappelijk bewezen methodes, op een natuurlijke manier en vrij van bijwerkingen.

Licht is niet alleen maar om ''te zien''. Het is een basisbehoefte voor mens, dier en plant. De oude grieken hadden ''the city of light'' Heliopolis, gebouwd waar ze door middel van prisma's verschillende kleuren (golflengtes) aan licht konden scheiden. Zo kon men, afhankelijk van de klacht, gebruik maken van bijvoorbeeld rood lichttherapie.

De oude Egyptenaren hadden eenzelfde soort constructie van kamers waarin verschillende golflengtes aan licht therapeutisch konden worden gebruikt.

In de afgelopen decennia zijn er meer dan 3000 verschillende studies uitgevoerd met lichttherapie en dat aantal groeit.

En, het werkt. Medicijnvrij, simpel en voordelig.

Ik ben ervan overtuigd dat licht de toekomst is van preventieve en helende geneeskunde. En dat het een prominente plaats zal krijgen in de helende en preventieve gezondheidszorg.

De laatste jaren zien we dat lichttherapie niet alleen professioneel, maar ook voor thuisgebruik steeds populairder wordt.

Gebruikers over de hele wereld ervaren meer energie, betere prestaties, gezonde en mooie huid, maar ook minder pijn in spieren en gewrichten, verbeterde slaap en hormonaal balans.

In Nederland is er nog te weinig kennis, informatie en ondersteuning voor gebruikers van rood lichttherapie.

Daar brengen wij verandering in. Of je het nu thuis gebruikt, of in je wellness salon.

Vivo Red Light Therapy heeft als missie om de wetenschappelijke voordelen van deze nieuwe methode met jou te delen, zodat jij de volgende stap zetten naar je optimale gezondheid!

- Live Light - Michel Peters

Michel van Vivo
bottom of page