top of page

Retour informatie

Bedenktijd/retour


Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Informeer voor de kosten van het retourneren bij of via de website van je vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@vivoredlighttherapy.com Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Uitzondering: Tijdens onze actie waarbij u 4 weken de tijd heeft om het complete product retour te sturen gelden de volgende regels: U dient de betaling in 1 x voldaan te hebben, dus niet via gespreide betaling. Ook dient u de complete originele verpakking te hergebruiken voor de retourzending. Zorg dus dat het product minstens zo goed verpakt is, zoals u het heeft ontvangen. Ook mag het product niet beschadigt /bekrast zijn.

Retourzending – Modelformulier voor herroeping

Klik op het PDF logo om het formulier te openen:

 

Dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen

 

Product ruilen?


Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@vivoredlighttherapy.com Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

bottom of page