top of page

Service en garantie

Wat houdt service en garantie in bij Vivo Red Light Therapy?

Door onze serviceafdeling zijn alle cliënten gegarandeerd van uitstekende service en garantie.

  • 2 jaar volledige garantie is een zekerheid.

  • Ook na 2 jaar kunt u vertrouwen op service en staan wij altijd voor u klaar!

Levering
Onze Vivo Red Light Therapy lampen worden gratis voor u verzonden via Postnl.

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. ten alle tijden streven wij ernaar uw bestelling binnen 3 werkdagen te laten bezorgen. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

 

Vragen na de levering.
Mocht u toch nog vragen hebben, kunt u altijd contact opnemen met ons, wij kennen het product als geen ander. U kunt mailen of bellen, aan u de keuze. Stel gerust al uw vragen. Over het algemeen reageren wij direct of binnen 24 uur.

Reiniging
Indien nodig kan de buitenkant met een zeer licht vochtige doek gereinigd worden. Geen sterke reinigingsmiddelen gebruiken, en niet nat maken.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@vivoredlighttherapy.com.  Zou het toch niet tot een oplossing leiden, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

bottom of page